Malinový olej

399.00

Malinový olej napomáhá hydrataci pokožky, je vhodný pro suchou pokožku, nebo pro péči o rty a vlasy.
Skladem

Kategorie: Štítky: ,
Máte dotaz? Zeptejte se nás!

Malinový olej BIO 100 ml

Malinový olej je vyráběn lisováním za studena ze semínek plodů maliníku. Má žlutou až lehce nazelenalou barvu. V kosmetice se používá jako emolient – látka která napomáhá hydrataci pokožky. Díky svým vlastnostem je skvělý do přípravků pro suchou nebo stárnoucí pokožku, nebo pro péči o rty. Přidat jej můžeme do obličejových olejů, krémů. Vhodný je i pro péči o vysušené a poškozené vlasy. Doporučuje se použít jako přídavná složka, nikoliv jako základ přípravku.

Výrobci přírodní kosmetiky malinový olej s oblibou přidávají do ochranných přípravků proti slunci. V současné době se zkoumají právě schopnosti tohoto oleje absorbovat UV-A a UV-B záření.

Skladování: Olej je vhodné skladovat v chladnu a bez přístupu světla. Po otevření spotřebujte nejpozdějí do 3 měsíců

Upozornění: Případný sediment v oleji není na závadu, naopak poukazuje na přírodní zpracování bez rafinace.

Země původu: Německo

Objem

100 ml

Výrobce

Wolfberry

Novinky: