Kopr plod

31.00

Kopr se používá nejen jako koření, ale též se využívá při výrobě kosmetických přípravků, olejů, zubních past. Čaj z kopru se připravuje v lidovém léčitelství.
Skladem

Máte dotaz? Zeptejte se nás!

Kopr plod 50 g

Kopr je původem ze Středomoří a Asie a roste především v teplých a slunných místech. Dnes se často pěstuje v zahrádkách pro svou relativní nenáročnost. Pro svou charakteristickou vůni a chuť se již od dávných dob využívá jako koření a zelenina. Přidává se do salátů, masa, omáček, polévek a dalších jídel. Své místo si kopr našel i při výrobě kosmetických přípravků, esenciální olejů, zubních past, parfémů. V léčitelství se buď užívá ve formě prášku, nebo se připravuje čaj z kopru, užívá se i zevně (např. koupele a obaly).

Latinský název: Fructus anethi

Skladování: suché místo při teplotě nižší než 25°C

Na základě nařízení Evropského unie č. 1924/2006 nemůžeme u bylinek uvádět žádná Radou EU neschválená výživová a zdravotní tvrzení.

Hmotnost50 g
Forma balení

sypaný

Výrobce

Valdemar Grešík – Natura s.r.o

Roslinné části

,

Novinky: